20 mars 2023

Är det dags att sälja båten kommer en rekonditionering att höja värde upplevelsen. Få ut mer och gör det lättare att sälja båten. En båt som luktar gott upplevs som fräsch och höjer värdet på din båt. Har du ex haft djur, hund eller katt i båten kan det vara värt att kosta på en riktig rekonditionering. Vi tvättar och städar och tar effektivt bort dålig lukt. Vill du bara fräscha till doften så är nybåts lukten viktig med god doft i kabyssen. Allt detta på ett miljöanpassat, hållbart och klimat smart sätt.

Klädsel

Få blir sugna på att sätta sig i en båt med sunkig båt klädsel. Därför kan du räkna med att värdet på en båt sjunker om det inte går att få inredningen fräsch. Att byta ut klädseln lönar sig nästan aldrig, vi återställer klädseln till så nära som ny som möjligt.

Rutor
Se till att den är hel, ren och helst fri från repor. Det går att fixa till framrutan för en billig peng och det kan löna sig i längden. Vi kan reparera små repor på 30 min.

Mattor
Se till att båt mattorna är fräscha, vi rengör dem med hjälp av högtrycks tvätt och textil tvätt. Om de fortfarande ser glåmiga ut efter tvätten kan vi behandla dem. Vår Högeffektiva textil tvätt tar bara 4 l vatten för hela båten. Vi använder endast miljögodkända naturmedel i vår textiltvättmaskin.
Tänk på att om du haft djur i båten kan det ta lite längre tid att få mattorna i nyskick. Vi syr också revor eller utnötta delar.

Trasig utrustning
Potentiella köpare brukar testa så att din båts utrustning fungerar som t.ex. fendrar, fender skydd och stereo. Om de inte fungerar kan du räkna med att de vill pruta på priset. Vi kan toppa upp AC och justera bilstereon, alternativt byta trasiga delar (Offert).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News